Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jules Van Rillaer en Sarah Wellekens. We leerden elkaar kennen als collega’s in het Toverhuis, daar werkten we al enkele jaren samen. In 2014 besloten we om samen voor ons eigen kinderdagverblijf te gaan. Zo opende De kribbel de deuren in oktober 2014. Een plaats waar we nog steeds elke dag met hart en ziel werken aan een kwalitatieve opvang.

In 2018 is Els bij ons in dienst getreden. Zij is het creatieve brein achter heel wat van onze activiteiten en met haar 20 jaar ervaring in de kinderopvang kunnen alle ouders met hun vragen bij haar terecht.

Jules Van Rillaer

Na mijn studies Marketing heb ik in Ierland gewerkt voor PayPal. Eens terug in België, in 2009, ben ik in Het Toverhuis beginnen werken als kinderverzorger. Dit beviel me zo goed dat ik daar tot 2014 heb gewerkt. Ik heb het altijd leuk gevonden om met kinderen te werken. Zo was ik vroeger actief bij de scouts en speelpleinwerking. Zelf heb ik een dochter Elise (°2011) en een zoon Jesse (°2014).

Sarah Wellekens

Ik ben een gedreven kinderverzorgster en al sinds 2007 werkzaam in de kinderopvang. Ik heb 2 dochters: Rune (°2010) en Nore (°2012). Al van kleins af aan wou ik graag met kindjes werken. Een eigen kinderdagverblijf is dan ook een kinderdroom die in vervulling is gegaan. Vol overgave probeer ik van De kribbel een tweede thuis te maken voor zowel de kindjes als de ouders!